MLifestyle, Marieke Meijerhof (Midwolda)

Voeding en gezondheid hebben mijn interesse al vele jaren. Op de HAVO wist ik dan ook snel: ik ga voeding & diëtiek studeren. Ik koos het vakkenpakket wat er voor nodig was, behaalde mijn diploma en begon aan de opleiding. Helaas viel de opleiding me nogal tegen en na een halfjaar hield ik het voor gezien. Ik ben de PABO gaan doen en afgestudeerd en nog steeds sta ik met veel plezier voor de klas. Maar die interesse in voeding is nooit overgegaan. Op den duur begon het zelfs zo te kriebelen, dat ik besloot mijn diploma Gewichtsconsulente te halen. En ondertussen lees ik nog steeds alles wat los en vast zit over gezonde voeding. Maar het is zich gaan verbreden. Niet alleen voeding, maar een complete verandering van leefstijl is nodig om gezonde voeding tot nut te laten zijn. Vandaar dat ik in de naamgeving van mijn bedrijf gekozen heb voor M-Lifestyle.
Wat ik in de praktijk vaak zie, is dat het mensen ontbreekt aan kennis over wat gezond eten is. Mijn drive is om mensen hiermee te helpen. Vandaar dat ik naast individuele begeleiding ook groepen voorlicht, zodat ik mijn kennis met meer mensen kan delen. 

Mlifestyle Midwolda

Die rottige rothormonen! Wat heb ik dat vaak gedacht. 

Maar ik had het mis, hormonen regelen bijna alle processen in je lijf. Ze zijn noodzakelijk. Waar ik last van had is hormonale disbalans. 

Wist ik toen maar wat ik nu allemaal weet. Dat had me heel wat problemen bespaard. Om uit te zoeken wat er nu precies mis was met mijn hormonen, heb ik me op dat gebied gespecialiseerd. 

Komt je dit bekend voor?